Tuesday, August 25, 2009

Smakprov.se

Så här snyggt ser det ut när provavsnittet ur min e-bok "Skriv boken!" ligger på Smakprov.
Det är förresten Issuu som har denna tjänst, och det är gratis. Jag rekommenderar den - man kan t o m omvandla sina worddokument.

2 comments:

Anonymous said...

Väldigt snyggt. Fast nog blir man lite orolig vad ditt affärssinne beträffar. Du har väl ändå tänkt att du ska tjäna pengar på din bok? Isåfall kan du glömma det nu, för här får man ju en bra överblick över det mesta, och även om provvisningen inte återger hela boken (eller gör den?), så räcker det bra med informationen man får ändå. För något år sedan var det väl, var du ju ute på bloggturné och återgav i intervjuer långa stycken av din bok. Jag vet ej hur det gick med försäljningen efter det, men gissar att den inte direkt slog i taket...Och nu ser du till att reducera möjligheterna än en gång...

Mikalis Athanasakos

Johanna Wistrand said...

Hej Mikalis!

Kul att du tycker det är snyggt!
Den här boken ger mest "kaffepengar", mest tack vare utlånen på elib (man får 10 kr + moms per utlånat ex om man som jag gett ut boken själv). Men jag tror att man i långa loppet tjänar på att vara generös, i mitt fall med e-böcker. Det är inte e-böcker jag tänkte bli "rik" på utan min individuella coaching. Den här boken använder jag som kursmaterial på kurser som brukar bli fullbokade och jag gillar att den sprids, så att folk får veta att jag finns. Marknadsföring heter det väl.
Jag bjuder gärna på siffror för jag tror du är intresserad av det! På den här boken har jag tjänat ca 30.000 kr inkl moms på sedan den kom ut för snart ett år sedan, efter det att omkostnaderna är betalda.
Så du behöver inte oroa dig för min skull, om det är det du gör. Generositet genererar generositet, så tänker jag.
Vänliga hälsningar
Johanna