Thursday, August 27, 2009

Kindle kommer till Europa nästa vecka

Läs i SvB.
Och nu finns tydligen Sony Reader i London. Och iPhone sägs funka bra som läsplatta. Vad välja?

7 comments:

Anders said...

Har varit skeptisk till läsplattor, men måste erkänna att iPhones fungerar utmärkt. Rekommenderas varmt!

Victor Estby said...

Förmodligen är man jättetråkig och gammaldags om man undrar vad det är för fel på gamla hederliga pappersböcker. Jag gillar att det prasslar och doftar bok!

Johanna Wistrand said...

Man kan väl ha ock! Båda finns ju :-)

Johanna Wistrand said...
This comment has been removed by the author.
Johanna Wistrand said...

Anders, jag måste ändå skaffa ny mobil så jag kommer att satsa på iPhone, tror jag, nu när flera sagt att det funkar bra. Blir så mycket prylar att hållar reda på annars...

Victor Estby said...

Jag tycker det verkar så krångligt fast jag inte alls är teknikfientlig utan gillar och har en massa prylar. Jag vill helst gå in i en bokhandel och köpa en eller flera pappersböcker, känna tyngden i påsen och sedan läsa och bläddra. Man är ju rätt elektroniserad i sitt liv ändå med bärbar, mobil och ipod. Pappersböcker och papperstidningar är en skön paus från allt detta.

Anders said...

Johanna.
till min iPhone finns tusentals applikationer, varav cirka en fjärdedel är gratis. Jag har till exempel SR Radio, wikipedia, arlas kokbok, föresläsningar från olika universitet, skrivtips, twitter, google earth, iPod, böcker etc etc - och allt är gratis. Jag tyckte om min förra mobil, men i jämförelse är den närmast gullig. Du kommer inte ångra dig. Det lovar jag.