Sunday, August 23, 2009

2 platser kvar på "Skriv varje dag"

Det finns fortfarande platser kvar på min distanskurs "Skriv varje dag" som startar 1/9.

Sagt om kursen


"Den här kursen har gett mig nya kraftfulla verktyg att arbeta med. Kraftfulla i och med mötena per telefon kombinerat med boken. Att mötas i telefonkonferenser var nästan som att gå på skrivarkurs i verkliga livet, IRL. Det funkade. Ett bra alternativ när man bor långt bort eller inte har möjlighet att komma ifrån."
Kristin Björnberg

"Det är min övertygelse att skrivandet, efter denna kurs, kommer att inta en viktig position i mitt liv."
Anders i Bollnäs

"Skriva dåligt, tänkte jag, vad ska det vara bra för? Ganska mycket skulle det visa sig! Kursen Skriv varje dag (inklusive Johanna själv!) är mycket inspirerande, och har fått mig att släppa loss kreativiteten med mindre självmedvetenhet. För mig, som är van att skriva med den inre kritikern på vänsteraxeln, har det varit oerhört befriande. Kort sagt: en suverän kurs med massor av bra skrivövningar, tips och väldigt avslappnad stämning kurskamraterna emellan. Ett riktigt lyft för skrivandet och fantasin. Jag önskar att jag hade gått den tidigare." Anders Lundgren, Kungälv

"Kursen har lärt mig att bättre förstå hur jag fungerar i min skrivprocess. Jag gör mitt skrivande mer lustfyllt nu och då skriver jag mer." Petronella Simonsbacka

"Du är en sprudlande och kreativ kvinna som flera gånger gjort hela resan själv... det vill säga tagit dig i genom den kreativa processen från idé till färdig bok. Du har ett unikt helhetstänkande som inspirerar och har gett mig avgörande kopplingar mellan mitt eget skrivande och min resa mot full potential och andlig kraft.
Det var också mycket bra att ha ett möte i vecka för mig passade den här formen av kurs jättebra. Jag har aldrig gått en sån här distanskurs men känner att jag gärna gör det igen. Jag har fått en ny kick i mitt skrivande, massor av inspiration av både dig och de andra deltagarna. Bloggen är super att den fanns att gå in och titta på varje dag och utforska länkar med tips och inspiration. Det är mycket bra att den ligger kvar jag hittar fortfarande nya saker och mer inspiration med den som källa. Det var mycket skönt att enkelt kunna vila i sitt eget projekt och att du hela tiden gav stöd att vara kvar i den egna processen och inte pushade på övningar och annat."
Gita Ljunggren

No comments: