Monday, September 29, 2008

Några bilder från bokmässan

Författare och förläggare Maud Deckmar från Östersund höll till i samma monter som jag: E02:02. Ann Ljungberg på Alf bokförlag kom flygandes från London och arrangerade det hela. Tack Ann!
Jag och Monica som jag är lite bekant med genom hennes blogg.
Monteraktivitet...i bakgrunden Charlotta Rydholm med bebisen har skrivit en roman, "Flykt om så bara för en liten stund" som getts ut på Alf bokförlag.
Två hängivna bloggläsare: Camilla och Elisabeth.
Lars Rambe, som skriver Strängnäsdeckare, och Kinna som har skrivit "I mormors berså" fanns också i montern.
Sen gick min kamera sönder så det blir inte fler bilder.

2 comments:

Håkan Tendell said...

Jag känner igen att jag har gått förbi den där skylten "Rafflande krim med patos". En sådan formulering glömmer man ju inte i första taget. Hade dock ingen aning om att det var där du stod. Jag gick omkring och letade efter någon stor skylt som det stod "Författarcoachen" på, fast någon sådan fanns kanske inte?
Det blir kanske en mer iögonfallande monter nästa år? Neon, stroboskopljus, levande orkester? Ja, det är nog inte lätt att sticka ut och få folk att stanna till. Jag tycker synd om dem som satt i V-hallen. Jag upptäckte inte att det fanns en sådan hall förrän strax innan jag skulle gå, men jag tog i alla fall en snabb sväng in.

Johanna Wistrand said...

Hej Håkan!
jag var bara med på ett blygsamt litet hörn, och dessutom stod jag inte i montern så mycket, jag var tvungen att brödjobba på annat håll. Men nästa år får du hålla utkik efter Multimanus' monter, jag hoppas vara med då. Lite musikanter vore inte fel: dragspel och violin för att locka folk :-)