Monday, November 29, 2010

Din självbiografi - julerbjudande


Tänk att som julklapp få ge bort en författare som skriver din eller någon annans självbiografi. Att kunna säga till din mamma eller pappa: "Du ska få dina memoarer skrivna".

Livet tar all tid i anspråk. Livshistorierna hinner inte bli nedskrivna, intervjuerna blir inte gjorda. Du och dina syskon, om du har, vill dokumentera de äldre släktingarnas liv, innan det är för sent. Men ingen hinner och klockan tickar...

Det kan också vara så att du vill berätta om ditt eget liv, men du får inte riktigt till det när du måste skriva själv. Det blir liksom inte av.

Multimanus memoartjänst innebär att jag intervjuar i 10-12 timmar. Sedan omvandlar jag intervjuerna till ett läsvänligt bokmanus med kapitelindelning, rubriker, underrubriker, innehållsförteckning, förord och baksidestext. Allt i samarbete med dig och/eller din släkting. Du har kanske fotografier, bilder och utdrag från brev och dagböcker att komplettera med. Eller några favoritrecept?

När bokmanuset är klart ger jag tips på tryckerier och print on demand om det skulle vara så att du vill trycka upp flera ex av boken (t ex till släktingar och vänner).

"Tack vare Johanna blev det dåliga samvetet till ett konkret skrivprojekt. Vi anlitade henne som memoarskrivare och intervjuerna med mamma blev otroligt bra. Mamma som älskar att vara i centrum tyckte det var roligt med någon som lyssnade så intresserat."

"Johanna, tack vare dig har vi fått en familjeklenod. Om du som läser detta är i samma situation som vi var, så vill jag verkligen, verkligen rekommendera att du kontaktar henne. Memoartjänst är värd varenda krona flera gånger om!" Katinka Bille

Här kan du läsa mer om mitt arbete med att skriva ner Siv Billes memoarer.

Obs! Memoartjänsten handlar inte om att framställa ett manus som är tänkt att skickas till etablerade förlag.

I tjänsten ingår inte tryckning av boken.

Fram till nyår, den 1/1 2011, har jag ett erbjudande. Tjänsten inkluderar 10 intervjutimmar + 2 intervjubonustimmar samt nedskrift och redigering. Framställningstiden efter det att intervjuerna är gjorda är upp till 7 veckor. Tjänsten kostar i vanliga fall 22.000 kr + moms.

Med julerbjudandet betalar du 17.000 kr + moms.

Eventuella kostnader tillkommer (för intervjuer) för resor som går till orter utanför Göteborg, om webkamera och Skype ej finns att tillgå.

Hör av dig om du undrar något: 0704/81 84 80 eller maila info@multimanus.se

Fotot är taget av Katinka Bille.

2 comments:

Anonymous said...

En julklapp till 17 000?????

Johanna Wistrand said...

Kan delbetalas i tre delar. I övrigt går jag inte in i diskussion om mina priser.