Tuesday, February 16, 2010

Platsen är inget problem

"Actually, you do have a space for writing.
It's between your ears.
That's where the important stuff happens."
Ord och inga visor från Jurgen Wolff.

6 comments:

Evas värld said...

Det är dessutom helt sant. Vill du skriva så kan du sitta i en skrubb, på en soffa eller ett kafé. Procrastinerar du som jag gör nu så möblerar du om arbetsrummet men skriver ändå inte. Fast jag tror det börjar hända något mellan mina öron.

Kimselius said...

Håller helt med. Jag har suttit tre timmar på en flygplats, med flygplansutrop, passerande passagerare med bagage, skrikande barn och alla ljud man hör på en flygplats... Mitt i allt detta gjorde jag mig en oas och skrev så att pennan glödde. När jag fått ur mig all text var det som att vakna upp ur en dröm. Plötsligt insåg jag var jag var: På en kall flygplats i Kuopio/Finland och inte bland blommande körsbärsträd i Kina...
kramisar Kim

Johanna Wistrand said...

Jag kommer ihåg när min son var liten och jag hämtade honom på dagis och jag satt på golvet och skrev i min laptop mitt bland alla springande och skrikande ungar och var helt inne i skrivandet...Det skulle kunna brinna i huset utan att jag märkte nåt i sådana stunder.

Kimselius said...

Bra Johanna, du och jag har helt samma inställning till skrivandet! Däremot har jag aldrig provat att sitta mitt ibland en grupp dagisbarn, kanske skulle prova på det också!

Bongo said...

Finns det en möjlighet att du skulle kolla på det verk jag presenterat på min blogg och coacha mig rätt?

Johanna Wistrand said...

Hej "Bongo"!
Du är välkommen med förfrågan om författarcoaching via e-mail: info@multimanus.se
På min hemsida ser du priserna:
www.multimanus.se

Vänliga hälsningar
Johanna