Wednesday, February 02, 2011

Inspirationsklubben!


Nästa vecka börjar Inspirationsklubben som kommer att hålla igång i ett helt år. Vi är nu elva personer som ligger i startgroparna och deltagarna har redan börjat kommunicera i vårt gemensamma Ningforum. Några av dem har sagt att det är så inspirerande att komma in där redan nu att de helst skulle vilja stanna kvar där om det gick!

När man är med i Inspirationsklubben får man delta i författarbesök - Maria Turtschaninoff besöker oss via telefonmöte på Skype i april, då vi pratar om hennes senaste roman "Underfors", och Elin Boardy besöker oss i höst med sin senaste roman (som inte kommit ut än).
Under året deltar även gästlektörer som ger respons på deltagarnas texter, deltagarna får skrivövningar varje vecka, unika författarmeditationer på Mp3 skapade för just denna klubb, en självstudiekurs i att skriva noveller m m.

Som medlem i klubben har du daglig backup i ett helt år i form av "börjor" och skrivarvänner i forumet, samt nya skrivövningar varje vecka och telefonmöten med hela gruppen varje månad.

Du kan läsa mer om Inspirationsklubben här.
Och det finns platser kvar. Anmäl dig genom att maila mig: info@multimanus.se

Välkommen!

5 comments:

Anonymous said...

Inspirationsklubben kan säkert ge många energi och fart men ... finns det inte en risk att alla snart skriver likadant??? Att det blir som ett skrivarlag där alla har samma färg på tröjorna???

Elisabeth said...

Har läst om kursens upplägg och det ser inspirerande och kreativt ut. Tror det kommer att ge kursdelatagarna mycket. Kan absolut tänka mig en sådan kurs någon gång i framtiden.

Johanna Wistrand said...

Hej Anonymous!
Jo det har du rätt i. Den tendensen märkte ajg när jag gick en ettårig skrivarkurs för länge sedan. Nu är det i och för sig ingen skrivarkurs detta, men när man följs åt i ett helt år påverkar man varann, helt klart, på gott och ont. Man får ta det onda med det goda i såfall.

Maria Turtschaninoff said...

Jag tror faktiskt inte att risken för det är så stor, anonymous! Ofta skriver ju folk ändå helt olika saker i olika genren. Deckare, memoarer, barnböcker, fantasy, noveller, historiska romaner... Hur kan det då bli likriktning?

Anonymous said...

Det finns risker med allt! Att leva är väldigt riskfullt :-)