Saturday, January 01, 2011

Skriv hela veckan i LondonDetta inlägg är en hämningslös reklam för Anns och min skrivarkurs och coaching i London. Eller rätt ska vara rätt: Anns kurs där jag är medcoach och medlärare.
Kusen pågår den 7 februari t o m 11 februari. Om lite mer än en månad alltså.

Det finns några platser kvar. Och jag vill gärna att du kommer till London och deltar i våra roliga eftermiddagsmiddagsklasser och i coachingen. Att du är med och pausar med vin, öl eller läsk nere på puben under rasten. Att du dricker thé framför brasan på övervåningen på The Vicotria där vi håller till.

Du får också gärna hänga med på en av alla suveräna restauranter i området på kvällen. Italienskt? Persiskt? Libanesiskt? Indiskt? Eller följa med på en inspirationsrunda i National Gallery. Dricka afternoon tea på Browns hotell? Där Agatha Cristie brukade sitta. Shoppa böcker med mig på Waterstones enorma bokhandel i fem våningar. Avnjuta macarons från franska Ladurée i Picadilly.

Bilderna är tagna under sammanlagt tre Londonskrivarveckor 2009 och 2010.

Här är en artikel i Svenska Dagbladet om kursen.
Här kan du anmäla dig och läsa mer om kursens och coachingens innehåll.


1 comment:

Anna Skoog said...

Hejsan!

Jag tycker detta låter underbart, något som jag verkligen skulle behöva. Men frågan är, hur aktiv skribent måste man vara?
Jag är hemma med 4 barn och skriver verkligen sporadiskt. Inte alls speciellt aktivt och mycket men önskar så klart att göra det.
Så detta kanske egentligen inte är något för mig då för jag skulle nog behöva en "Börja skriv" kurs tror jag.
Hälsningar,
Anna