Friday, July 04, 2008

Moleskine igen....

Varför är det så magiskt med Moleskine? I New York hade jag en sån här resemoleskine över stan som jag använde jämt och antecknade i. Och på bokmässan i Göteborg köpte jag en bunt anteckningsböcker. Blotta åsynen av en sådan bok känns som en uppmuntran till att skriva, utforska, upptäcka livet, resa, möta människor, fundera.

3 comments:

Skrivarn said...

Min Moleskine finns alltid med mig var jag än är. Den och mina Parker pennor. Nu den sista månaden har jag fått ett nytt sällskap som oftast är med mig, det är min nya lilla dator. Det är en Asus eee PC701, den är ju inte mycket större än Moleskinen.

Författarcoachen said...

Vad kul att du skaffat en sån dator! Jag måste snart gå till datoraffärn och testa.
Parkerpennor, de har jag hört talas om hela livet men inte testat. Jag skriver helst med reservoirpenna i Moleskine. Fast på senare år torkar de igen ideligen efter en dag...I Frankrike kör de ju såna i skolan (gjorde i alla fall när jag gick i skolan där) och där brukar jag köpa de bästa till billigt pris på stormarknaden, typ Monoprix..

Anjo said...

Moleskine är precis det du säger. Det är nästan som om den ger skrivandet nytt liv - inte för att det är svårt att inspireras normalt sett, men ändå... :)