Saturday, March 10, 2007

Kom och skriv på Skrivrum

Projekt Skrivrum

Vill du börja skriva på ditt romanmanus eller skriva i största allmänhet men har svårt att komma igång? Om du tror att det hjälper att sitta i grupp på en bestämt plats en gång i veckan i sex veckor så är kanske Projekt Skrivrum är något för dig?
Sex måndagar i rad med start 12/3 kl 19-20.30 sitter vi i Studiefrämjandets lokaler på Falkgatan 7 i Göteborg (vi tar paus under påskveckan).
Varför sitta i grupp? Enligt min erfarenhet som skrivarkurslärare blir gruppen ett stöd. När alla sitter och skriver är det lättare att själv komma igång. Den koncentrerade stämningen som uppstår i rummet är högst inspirerande. Därtill ljudet av pennor som raspar mot pappret och knattret på tangentborden.
Under skrivtiden sitter vi tysta. Prata får vi göra under fikapausen i Studiefrämjandets kafé under en halvtimme. Du betalar fikat själv.
Det kostar inget att delta. Du får ta med dig din batteridrivna laptop eller skrivbok och penna.
Studiefrämjandet tillhandahåller extra pennor och skrivpapper för dem som har gömt att ta med sig. Vi ställer också fram inspirationsmaterial för den som eventuellt behöver samt håller koll på klockan då det är dags för fikapaus och dags att avsluta skrivkvällen.
Inga amälningskrav. Välkommen!

2 comments:

Anonymous said...

Åh det här lät ju helt underbart! Fasen att min träning ligger på just den här tiden... Hade kommit alla gånger annars, saknar lite skrivandet på Falken.

Anonymous said...

Hej Starsara!

Vi gör troligen en ny omgång i höst, samma tid antagligen. Så då kan du kanske lägga om träningstiden till hösten?
Det är en klar hit att sitta och skriva där. Jag får mer skrivet på 1 timme där än jag får skrivet på 3 timmar hemma.

Vänliga hälsningar
Johanna Wistrand