Memoartjänst


Livet tar all tid i anspråk. Livshistorierna hinner inte bli nedskrivna, intervjuerna blir inte gjorda. Du och dina syskon, om du har, vill dokumentera de äldre släktingarnas liv, innan det är för sent. Men ingen hinner och klockan tickar...

Det kan också vara så att du vill berätta om ditt eget liv, men du får inte riktigt till det när du måste skriva själv. Det blir liksom inte av.

Jag hjälper dig att skriva ner dina minnen genom att intervjua dig i 10-12 timmar sammanlagt (1 timme åt gången). Vi ses på riktigt , via Skype eller i telefonkontakt.

Jag kan också använda dina anteckningar som utgångspunkt.

Sedan omvandlar jag intervjuerna till ett läsvänligt bokmanus med kapitelindelning, rubriker, underrubriker, innehållsförteckning, förord och baksidestext. Allt i samarbete med dig och/eller din släkting. Du har kanske fotografier, bilder och utdrag från brev och dagböcker att komplettera med. Eller några favoritrecept?

Du bestämmer var du vill lägga fokus: på arbetslivet, på städer du bott i, på de stora händelserna livet igenom, etc.

När manuset är klart ger jag tips på tryckerier och print on demand om det skulle vara så att du vill trycka upp flera ex av boken (t ex till släktingar och vänner).Vill du ha hjälp med bokomslag och inlagan så står Multimanus till tjänst även för extra tillägg.

"Tack vare Johanna blev det dåliga samvetet till ett konkret skrivprojekt. Vi anlitade henne som memoarskrivare och intervjuerna med mamma blev otroligt bra. Mamma som älskar att vara i centrum tyckte det var roligt med någon som lyssnade så intresserat."

"Johanna, tack vare dig har vi fått en familjeklenod. Om du som läser detta är i samma situation som vi var, så vill jag verkligen, verkligen rekommendera att du kontaktar henne. Memoartjänst är värd varenda krona flera gånger om!" Katinka Bille

Obs! Memoartjänsten handlar inte om att framställa ett manus som är tänkt att skickas till etablerade förlag.

I tjänsten ingår inte tryckning av boken.

Tjänsten inkluderar 10 intervjutimmar + 2 intervjubonustimmar samt nedskrift och redigering. Framställningstiden efter det att intervjuerna är gjorda är upp till 7 veckor.

Hör av dig om du undrar något: 0704/81 84 80 eller maila info@multimanus.se

Fotot är taget av Katinka Bille.

För mer information och offert, kontakta mig, Johanna Wistrand: info@multimanus.se. Mobil: 0704/818480