Behöver du en spökskrivare eller redaktör?

Spökskrivare

För att bli en bra spökskrivare behöver man behärska skrivandets hantverk, förstås .Men det är också bra om man har lätt att känna in en annan persons ton. Att vara mottaglig för den andres önskemål och att kunna samarbeta och ändra i text efter önskemål. Och att ha en bred kunskap i området, d v s vara bekant med olika slags prosa.


Som utbildad på Biskops-Arnös författarutbildning, på Såpaskola i Jonsered ( såpamanusförfattare), med studier i dramatik på Göteborgs Universitet, bibliotekarieexamen, författare av krönikor, veckotidningsnoveller, följetong, kursmaterial, böcker om skrivande ("Skriv boken!" "Kom igång och skriv!"), poesi och prosa i tidskrifter så är jag just bred i min kunskap om skrivandets hantverk.

Du har berättelsen i huvudet och jag skriver ner den åt dig. Vi utgår från ditt råmanus,eller dina antekningar eller intervjuer med dig (om det t ex är en självbiografi). Jag följer dina önskemål och fångar din ton, eller den tonen du vill att boken ska ha. Du kanske vill att den ska vara skriven i samma anda som en viss författare? Utifrån detta och med mitt hantverkskunnande skapar jag en läsvärd text.

Jag spökskriver memoarer,släktkrönikor, tidningskrönikor, faktaböcker, inspirationsböcker, hela romaner från början och färdigställer påbörjade romaner.

Kontakta mig för mer information och offert.

info@multimanus.se

Jag finns också med på http://www.spokskriva.se/