Tuesday, May 06, 2008

Skrivretreat i fem dagar i juni!





Det här kanske är något för dig? Fem dagar i Älvdalen på vandrarhemmet Tre Björnar. Fem dagar med långa eller korta skrivpass, allt efter din takt. Eget rum, frukost och middag ingår i det mycket facila priset 1400 kr. Läs mer här.

2 comments:

Miss Lyckad said...

Hej Johanna!

Då du vid flertal tillfällen nämnt mig vid mitt riktiga namn på din blogg så tog jag förgivet att du ville veta att min nya bok har släppts.

Jag ber om Ursäkt för det. Jag kommer aldrig att skriva här igen.

/ M-L

Johanna Wistrand said...

Hej Miss Lyckad!

Första gången du dök upp här, då var det helt o k. Då presenterade du dig osv. Men sen hade dina återkommande besök i kommentarsfunktionen inte haft någonting med med inläggen attgöra. Då har du använt dem i ren marknadsföringssyfte. Jag har blivit irriterad på detta till slut, man känner sig utnyttjad, jag upplever det som en aggressiv handling, helt okänsligt. Så här skrev jag till din förläggare:

"Hej!
Jag tycker att ert förlag verkar intressant och jag tror verkligen att det behövs i förlagsvärden.
Men jag skulle vilja be er att inte skicka ut reklam om era böcker under kommentarer på min blogg www.forfattarcoachen.se
Man blir bara irriterad och det gör att man inte vill läsa era böcker, vilket säkert är synd!
Ni får gärna höra av er istället och berätta om er verksamhet, tipsa om evenemang och samband med ert förlag.Jag är generös med att lägga in såna inlägg i bloggen. Så ni behöver inte smyga er in bakvägen, så att säga.
Jag tror att ni kan få dåligt rykte av den okänsliga marknadsföringen."

Det var alltså din marknadsföring jag avsåg. Hoppas att du forstsätter ditt produktiva skrivande men attt du tänker efter lite före när det gäller din marknadsföringsmetod.

Hälsningar
Johana