Thursday, November 29, 2007

Fortsatt Skrivrum

Skrivrum fortsätter!
Vi träffas på Falkgatan 7 i Göteborg varje måndag kl 18.00 (vi börjar en timme tidigare numer, men man kan komma kl 19.00 också) - 20.30.
Vi håller på fram till 17/12 20o7, sen börjar vi igen må den 7/1 2008 och kör ändå in i juni.
För dig som inte vet vad Skrivrum är (texten tagen ur Studiefrämjandets program):
"Vill du börja skriva på dit romanmanus eller skriva i största allmänhet men har svårt att komma igång? Trivs du med att sitta i ett rum där andra också skriver koncentrerat, under tystnas? Eller behöver du bara få in vanan att skriva, få in en regelbundenhet? Då är Skrivrum något för dig! När alla sitter och skriver är det lättare att själv komma igång. Den koncentrerade stämningen blir ett stöd och inspirerar. Därtill ljudet av pennor som raspar mot pappret och knattret på tangentbordet. Under skrivtiden sitter vi tysta. Prata får vi göra under fikapausen i Studiefrämjandets kafé under en halvtimme. Ta med dig din batteridrivna laptop eller skrivbok och penna. Du behöver inte anmäla dig, och du kommer vilken måndag du vill - men kom antingen klockan 18.00 då vi börjar eller kl. 19.00 då vi tar paus."
Adress: Falkgatan 7, nära Redbergsplatsen, i Götbeorg. Det kostar inget att delta. Själv har jag blivit beroende och är där nästan varje måndag.

1 comment:

Anonymous said...

Aaaaaaaaaaaaaaaj! Varför bor jag i Malmöööööö?